01.
Gallery

02.
Investment

03.
Reviews

Information + Investment

First Year Plan hoe werkt het?

Het First Year Plan van FoenVi Fotografie bestaat uit een compleet pakket van, naar wens, 4 of 5 fotoshoots gedurende het eerste levensjaar van uw baby. Het is een combinatie van fotosessies die we ook los aanbieden en die samen een fantastische serie vormen. Aangevuld met een zwangerschapsshoot voorafgaand aan de geboorte vormt dit geheel een prachtige collage van jaar 1 in het leven van uw kindje.
Disclaimer: zolang de coronamaatregelen en –voorschriften gelden fotografeert FoenVi uiteraard volgens alle richtlijnen die hierbij horen. De fotoshoot(s) kunnen hier eenvoudig op worden aangepast.

Zwangerschapsfotografie*

De maternity fotoshoot is optioneel. Niet elke vrouw voelt zich comfortabel tijdens haar zwangerschap en niet elke zwangerschap verloopt altijd zoals u wellicht van tevoren had bedacht. Dus begrijpen we bij FoenVi volledig dat niet iedereen in deze periode open staat voor een fotoshoot. Maar zwangerschapsfoto’s kunnen zo ontzettend mooi zijn! Kijk maar eens op deze pagina: zwangerschapsfotografie

 

Een zwangerschapsshoot kan op ontzettend veel manieren. Bij FoenVi luisteren we altijd goed naar uw wensen en denken we ook graag met u mee over de mogelijkheden. Het overwegen waard dus en absoluut een geweldige start van het First Year Plan!
Deze fotoshoot komt het beste tot zijn recht wanneer u tussen 32 en 35 weken zwanger bent. Neemt hiervoor tijdig contact met ons op om alles door te spreken.

 

Newborn

Zo klein, zo kwetsbaar, zo mooi. Wanneer uw baby net is geboren verloopt veel in een waas of roes. Tijd om stil te staan bij deze uitzonderlijke periode is er vaak niet. En dat terwijl die fase waarin uw kindje zo ontzettend klein is maar heel kort duurt. Twee keer knipperen en het is voorbij…
Daarom legt FoenVi deze periode vast met een Newborn Lifestyle shoot. Gewoon lekker bij u thuis (of studio). Met uw kindje in zijn of haar eigen wiegje, slapend op een kleedje of knus in uw armen. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar een ding is zeker: het comfort van u en uw baby staan centraal. En dat levert onvergetelijke foto’s op.
Deze fotoshoot plannen we direct na de geboorte van uw kindje in. De ideale periode voor deze fotoshoot is 7 tot 42 dagen na de bevalling.

 

4 maanden mini shoot

Ongelooflijk hoe hard een kindje groeit in die eerste maanden! Bij ongeveer 4 maanden is het al lang geen kleine baby meer, maar een kindje dat steeds meer op zoek gaat naar interactie. Uw kleintje kan zich al wat omhoog duwen en reageert op dingen om zich heen. Het perfecte moment om hem of haar weer op de foto te zetten.
De foto’s worden gemaakt op een locatie naar wens, bij uw thuis bijvoorbeeld, of in de FoenVi fotostudio. In de studio hebben we de mogelijkheid te spelen met setting en belichting, waardoor het resultaat, in overleg, dromerig of juist stoer met sterke contrasten wordt. Uiteraard kunnen we dit alles van tevoren doorspreken.

8 maanden mini shoot

Uw baby begint een echte dreumes te worden en een geheel eigen persoonlijkheid te ontwikkelen. Uw kindje kan lachen en zitten, waardoor deze fotoshoot altijd spontane en verrassende momenten oplevert. In de foto’s zit een duidelijk verschil met die van 4 maanden geleden, wat geweldig is om te zien.
De foto’s worden gemaakt op een locatie naar wens, bij uw thuis of in de tuin bijvoorbeeld, of in de FoenVi fotostudio. Voor deze shoot kan het leuk zijn om te werken met attributen, zoals het favoriete knuffeltje van uw kindje of door lekker te spelen met een bal of blokken. FoenVi Fotografie denkt hier graag over mee.

Cakesmash

1 jaar oud! En dat mag gevierd worden. Bij FoenVi doen we dat met een fantastische feestelijke cakesmash fotoshoot. Taart + alle vrijheid om naar hartenlust te kliederen en knoeien = onweerstaanbare foto’s. En die zijn weer perfect om bijvoorbeeld te gebruiken op de uitnodiging voor het eerste verjaardagspartijtje.
De cakesmashfoto’s worden gemaakt in de fotostudio van FoenVi Fotografie. Die wordt naar wens omgetoverd tot een mooi decor, met slingers en andere versieringen. Maar het middelpunt wordt natuurlijk gevormd door die lekkere taart waarmee uw kindje mag doen wat het wil. Na afloop is er een klein badje om even af te spoelen en ruimt FoenVi de rommel op.

Op onze Cakesmashpagina leest u alles over de mogelijkheden en vindt u toffe foto’s van eerdere shoots.

Pricing

I’m Already Excited About Meeting Your Little One!

Een First Year Plan vormt een prachtig vier- of vijfluik van de ontwikkeling van uw kindje in dat overweldigende, soms hectische, maar vooral bijzondere eerste jaar. Een fantastisch naslagwerk wat u keer op keer zult willen bekijken. Wanneer u een First Year Plan boekt ontvangt u alle beste foto’s van de losse shoots!

Optioneel:

  • Korte compilatievideo of fotoboek.
  • Styling
  • Print
  • Taart naar keuze

 

Dit geweldig plan heb je al voor €899,-

One more moment

Alles op een rijtje

Alle fotosessies, behalve de optionele maternity shoot, vinden plaats in het eerste levensjaar van uw kindje. De precieze momenten waarop wordt gefotografeerd worden van tevoren doorgesproken en kunnen in overleg eventueel afwijken van de hierboven genoemde momenten.
De gemiddelde duur van een fotoshoot is zo’n 1 uur (excl. de mini shoots) en de foto’s worden gemaakt op een vooraf besproken locatie of in de FoenVi Fotostudio. Alle fotoshoot kunnen ook los worden geboekt en voor alle foto’s gelden altijd de voorwaarden zoals ook vernoemd op de afzonderlijke pagina’s.

What Other Parents Say

Testimonials

Joyce

“Een cake smash zoals hij bedoeld is.”

Jo bedankt voor de mega fijne samenwerking. Ondanks dat ik even dacht dat onze dochter niet zou gaan mee werken. Hield jij er vertrouwen in en rust. Met als resultaat een hele blije, geslaagde, mooie fotoschoot! Evy vond het geweldig! Bedankt daarvoor. Merkte dat Evy erg op haar gemak was bij jou en dat zie je terug op de foto’s

Rejhan

“Zeer geduldig en professioneel”

Zeer tevreden over de service bij FoenVi fotograaf was zeer geduldig met ons zoontje die nogal actief is zeker een aanrader!