01.
Gallery

02.
Investment

03.
Reviews

unique and special

Boudoir of Fine Art 18+ inplannen

Boudoir fotografie

 

Fine art 18+

Urbex Boudoir en Fine Art 18+

Urbex fotografie met een twist. Urban exploring is op zichzelf al een bijzondere vorm van fotografie, waarbij het draait om het vastleggen van vervallen gebouwen en plekken. In combinatie met een model in stijlvolle lingerie wordt de urbex locatie een prachtig contrasterend decor. Ruw versus zacht. Verval versus schoonheid. FoenVi speelt graag met de mogelijkheden die dit soort plekken bieden voor portretfotografie in allerlei vormen.

 

De locatie kan foto’s maken of breken. FoenVi heeft oog voor bijzondere plekken en speelt graag met de mogelijkheden die oude, wat vervallen locaties te bieden hebben. Deze zijn ideaal voor urbex (urban exploring) fotografie. Door te spelen met de contrasten ter plekke ontstaan mooie beelden. Zoals in combinatie met artistiek naakt. De grilligheid van de omgeving benadrukt juist de elegantie en schoonheid van het model, in dit geval Rosa Black. De perfecte balans tussen mooi en zooi.

Trots op het resultaat

 

Dit nemen ze je nooit meer af!

Een waardevolle herinnering

  • Minimaal 5 nabewerkte beelden op hoge kwaliteit zwart wit of kleur.
  • Studio beelden

Te boeken tegen meerprijs:

  • Beelden op locatie
  • Visagie

Investment begins at €349,-

Een bijzondere ervaring

Testimonials

Anoniem

“Omgang was zeer respectvol”

Ik heb een zeer goede samenwerking met deze fotograaf gehad. Communicatie voor en gedurende de shoot was prima. Je werkt als model rustig en gericht samen met hem met één doel voor ogen: het maken van kwalitatieve, creatieve beelden. Aanrader!

Anoniem

“Het was een zeer unieke ervaring!”

Ik was aangenaam verrast door de aanpak, het geduld, vriendelijk- en oprechtheid van de fotograaf. Ben zeer blij met de resultaten !

Anoniem

“Dit moet je een keer gedaan hebben”

Kei leuke toffe fine art fotoshoot gedaan. Wat was ik benieuwd naar het resultaat. Tijdens de shoot had ik al wat dingen mogen zien op het scherm en wat tof zeg! Het resultaat is te gek! Je kan echt zien dat de fotograaf er veel aandacht heeft besteed. FoenVi is een aanrader!

Anoniem

“Dit nemen ze me nooit meer af, wat bijzonder”

Lang zitten twijfelen om dit te doen. Maar wat ben ik blij dat ik dit alsnog heb durven doen. FoenVi hartelijk dank voor het geduld de aanwijzingen. Dit nemen ze me nooi meer af! Dank je wel

Anoniem

“Shoot was erg prettig en ongedwongen”

Zeer fijne en bekwame fotograaf. De sfeer tijdens de shoot was erg prettig en ongedwongen. Er was veel ruimte voor eigen ideeën. En het resultaat was 100% naar wens!