Lekker smashen

Smash Cupecake Taartje

De ideale leeftijd voor een Cakesmash is zo rond de eerste verjaardag en levert op die manier een mooie en grappige herinnering op aan de afsluiting van dat bijzondere eerste levensjaar. Een Cakesmash Fotoshoot is dan ook perfect voor het maken van foto’s voor bijvoorbeeld een uitnodiging voor de eerste verjaardag.

Cakesmash shoot inplannen

Maak op tijd een afspraak voor de fotoshoot. Zeker als u het eindresultaat wil gebruiken voor een uitnodiging is het belangrijk om de foto’s een aantal weken voor de eerste verjaardag te maken.

 

De foto’s worden gemaakt in de FoenVi fotostudio. Dat is handig, want het wordt gegarandeerd een kliederboel. Helemaal niet erg: het is onze studio, dus wij ruimen op!
Uiteraard kan de Cakesmash ook op locatie gedaan worden, indien gewenst. Vraag hiervoor vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Lekker smullen en kliederen

Om de Cakesmash Fotoshoot volledig uniek te houden en geheel naar uw eigen wens te maken zijn taart, kleding en aankleding niet inbegrepen. Op die manier kunt u zelf alles geheel op elkaar afstemmen. Voorafgaand aan de shoot helpen we natuurlijk bij het inrichten van de studio zoals u het voor ogen heeft.
Handige tip van FoenVi: zorg voor een setje schone kleding voor uw kindje. Na de Cakesmash is er natuurlijk tijd om wat te poetsen, maar helemaal schoon wordt uw kleintje pas thuis in bad.

 

Liever een unieke taart laten regelen door ons? Dat kan tegen een meerprijs. Wanneer u dit aangeeft bij de boeking vertellen we u er graag meer over.

 

Het resultaat van een CakeSmash

Een Cakesmash is voor zowel kindje als ouder(s) een feest. En FoenVi Fotografie zorgt voor leuke, grappige en ontroerende beelden die jullie daar voor altijd aan zullen blijven herinneren. Na de Cakesmash Fotoshoot krijgt u standaard minimaal 5 digitale foto’s in hoge kwaliteit toegestuurd. Deze zijn geschikt om haarscherp af te laten drukken, bijvoorbeeld voor op een uitnodiging. Natuurlijk is het altijd mogelijk om meer foto’s te bestellen dan standaard inbegrepen. Informeer hier gerust vrijblijvend naar.

 

Hulp nodig bij het maken van een mooie uitnodiging voor de eerste verjaardag van uw kindje? Ook dit is mogelijk bij FoenVi Fotografie. We nemen deze mogelijkheden graag met u door.

 

Pricing

Een leuke Cakesmash shoot en alles op een rijtje

Standaard CakeSmash

  • Professionele fotoshoot
  • Minimaal 10 digitale foto’s in hoge resolutie
  • Standaard taart en aankleding. Roze of Blauw
  • Zeer grote setting! Dus ruimte genoeg voor de kleine :).

Te boeken tegen meerprijs:

  • Foto’s maken op locatie
  • Taart naar keuze
  • Extra digitale en/of afgedrukte foto’s
  • Opmaak en drukwerk van uitnodigingen eerste verjaardag

Je kindje heeft zijn eerste cakesmash ervaring vanaf €199,-

What Other Cakesmash Smashers say

Testimonials

Joyce O.

“Het begon netjes

Hoe leuk is dit! In het begin was onze dochter wat terughouden maar de fotograaf was zeer op zijn gemak waarop onze dochter ook op haar gemak begon te voelen. In eerste instantie was de taart heel spannend. Maar eenmaal de smaak te pakken was er geen houden meer aan.

Patricia K.

“Wat een leuke CupeCake”

Naeen kleine zoektocht kwamen we terecht bij FoenVi. Even contact gezocht en gevraagd naar de mogelijkheden. Nou eigenlijk is alles mogelijk en mochten we vrij meedenken in decoractie en taart. Eénmaal op de dag zelf zagen we de cupecape, en hoe leuk was die! Te zonde om te slopen! Maar wat heeft onze kleine genoten zeg. Uitendelijk met behulp van FoenVi ook een mooie verjaardagskaart kunnen maken.