01.
Gallery

02.
Investment

03.
Reviews

De mooiste dag in beeld

Trouwfilm van FoenVi Studio

Geen bruiloft zonder beeld! Als er 1 dag is in het leven waarvan u ieder moment wil vastleggen, dan is het wel uw trouwdag. Dat kan natuurlijk met foto’s maar sommige momenten vragen gewoon om bewegend beeld. Denk aan die eerste aanblik van de bruid in haar jurk of dat alles bepalende ja-woord. Details die op de grote dag zelf vaak in een flits voorbij gaan. Maar met een trouwfilm van FoenVi Studio herbeleeft u elk magisch moment steeds weer opnieuw!

Uw bruiloft perfect in beeld

Een trouwfilm van FoenVi Studio blinkt uit in kwaliteit. Met de beste opnameapparatuur wordt uw trouwdag haarscherp in beeld en geluid vastgelegd. Toch zult u amper door hebben dat we er zijn; een ongedwongen en ontspannen sfeer staan tijdens deze feestelijke dag natuurlijk voorop. Het enige wat u hoeft te doen is genieten. Wij zorgen voor de onvergetelijk mooie herinneringen voor later.

Trouwfilm op maat

Bij FoenVi Studio bepaalt u zelf welke momenten we op uw bruiloft filmen; de hele dag inclusief feestavond of bijvoorbeeld alleen de ceremonie(s). Er zijn naast onze verschillende pakketten nog veel meer opties bespreekbaar. Vooraf nemen we alles samen door: uw wensen, uw verwachtingen en natuurlijk de planning van de grote dag. Zo bepalen we waar de highlights liggen en wat er toch in elk geval zeker moet worden vastgelegd.
Ook verkennen we van tevoren de trouwlocatie(s) om inspiratie op te doen voor camerastandpunten en zaken als lichtinval en ruimtelijkheid in te schatten. Met een goede voorbereiding komen we tot het mooiste resultaat!

Een onvergetelijke herinnering

Van alle beelden die we op uw bruiloft maken stellen we een prachtige compilatie samen die de sfeer van die dag perfect samenvat. Deze trouwfilm ontvangt u na montage en afwerking digitaal op een luxe USB. Zo kunt u de mooiste momenten steeds weer opnieuw herbeleven. Zo kunt u de mooiste momenten steeds weer opnieuw herbeleven. Uiteraard is het ook mogelijk om in overleg met FoenVi Studio (een deel van) het overige, ruwe beeldmateriaal te verkrijgen als u dat wenst.

Pakketten en investering

Vier de mooiste dag van uw leven!

Andere plannen of wensen? Laat het ons weten. Bij FoenVi Studio denken we graag met u mee!

 

Een trouwfilm laten maken kan al vanaf €1,599

What Other Couples Say

Testimonials

Ilona en Erik

Het is een uiterst waardevolle herinnering”

Wij zijn heeeeeel erg blij met de aanwezigheid van Jo op onze grote dag. Hij stelde ons heel erg op ons gemak, en nam zeer goede initiatieven om een prachtige film te maken. Hij bereidde zich uitstekend voor, door met ons vooraf alles uitgebreid door te nemen en de locatie samen te bezoeken. We hebben veel met hem gelachen. We kregen al snel een supermooie preview en de film een paar weken later, adembenemend hebben we ernaar zitten kijken. Het is een uiterst waardevolle herinnering. Jo is een topper!

Salve Mae en Arjan

“De videograaf wist ons op ons gemak te stellen en was zeer professioneel”

Voor ons huwelijk hebben we wederom voor FoenVi gekozen. Dit keer als videograaf. We zijn ontzettend tevreden met het resultaat. Hij heeft onze dag echt perfect weten samen te vatten in een prachtige film. De videograaf wist ons op ons gemak te stellen en was zeer professioneel. Van onze gasten hebben we alleen maar goede reacties gehad. Kortom, zoek je een betrouwbare en goede fotograaf en/of videograaf dan ben je bij FoenVi aan het juiste adres!

Jesper en Nicole

“Gister onze trouw clip mogen ontvangen en WAUW!!”

Jo als videograaf voor onze bruiloft. Al vanaf de eerste minuut kwam Jo heel enthousiast over. Hij had van te voren al tal van ideeën en suggesties om onze bruiloft prachtig vast te leggen. De samenwerking verliep goed, Jo is vriendelijk en er is ook tijd voor een grapje. Dat geeft meteen een ontspannen sfeer en dat komt weer terug in de beelden! Toen wij de uiteindelijke trouwvideo zagen, waren we ontroerd, het was zo mooi gefilmd! Kortom, Jo is een echte vakman, die we iedereen aan zouden raden!!