01.
Gallery

02.
Investment

03.
Reviews

Information + Investment

The “I do.” The “Me too.” The Kiss. The joy and tears of the entire day.

You’ve Found Love!

Planing Your Day

The Emotions

Pricing

It’s Bound To Be Your Best Day Ever!

 

Investment begins at €1,599

What Other Couples Say

Testimonials

Ilona en Erik

Het is een uiterst waardevolle herinnering”

Wij zijn heeeeeel erg blij met de aanwezigheid van Jo op onze grote dag. Hij stelde ons heel erg op ons gemak, en nam zeer goede initiatieven om een prachtige film te maken. Hij bereidde zich uitstekend voor, door met ons vooraf alles uitgebreid door te nemen en de locatie samen te bezoeken. We hebben veel met hem gelachen. We kregen al snel een supermooie preview en de film een paar weken later, adembenemend hebben we ernaar zitten kijken. Het is een uiterst waardevolle herinnering. Jo is een topper!

Salve Mae en Arjan

“De videograaf wist ons op ons gemak te stellen en was zeer professioneel”

Voor ons huwelijk hebben we wederom voor FoenVi gekozen. Dit keer als videograaf. We zijn ontzettend tevreden met het resultaat. Hij heeft onze dag echt perfect weten samen te vatten in een prachtige film. De videograaf wist ons op ons gemak te stellen en was zeer professioneel. Van onze gasten hebben we alleen maar goede reacties gehad. Kortom, zoek je een betrouwbare en goede fotograaf en/of videograaf dan ben je bij FoenVi aan het juiste adres!

Jesper en Nicole

“Gister onze trouw clip mogen ontvangen en WAUW!!”

Jo als videograaf voor onze bruiloft. Al vanaf de eerste minuut kwam Jo heel enthousiast over. Hij had van te voren al tal van ideeën en suggesties om onze bruiloft prachtig vast te leggen. De samenwerking verliep goed, Jo is vriendelijk en er is ook tijd voor een grapje. Dat geeft meteen een ontspannen sfeer en dat komt weer terug in de beelden! Toen wij de uiteindelijke trouwvideo zagen, waren we ontroerd, het was zo mooi gefilmd! Kortom, Jo is een echte vakman, die we iedereen aan zouden raden!!