Persoonlijk en professioneel

Elk bedrijf is uniek en dat geldt ook voor de mensen die er werken. Daarom maakt FoenVi Studio foto’s die het karakter van u en uw medewerkers reflecteren. Daarbij houden we rekening met het doel van de foto’s: een profielfoto voor LinkedIn vraagt om een andere aanpak dan een voorstelrondje op de bedrijfswebsite. Met een persoonlijke en informele benadering zorgen we er daarnaast voor dat iedereen ontspannen voor de camera staat, ook wie geen fotomodel van beroep is.

 

Studio of op locatie

Afhankelijk van uw wensen maken we de zakelijke portretfoto’s in onze fotostudio of op locatie. Ook is het mogelijk om te fotograferen in onze mobiele studio: ideaal voor grotere bedrijven die portretfoto’s willen laten maken van al hun medewerkers. Voor groepsfoto’s of bedrijfsimpressies voor websites kunnen foto’s op bijzondere (bedrijfs)locaties weer erg goed werken. Uiteraard zijn dit allemaal zaken die we van tevoren goed met u doorspreken.

Voor onze zakelijke portretten en foto’s voor professionals werken we samen met G3D Multimedia Visuals. Meer informatie over zakelijke fotografie en een overzicht van de tarieven vindt u hier.

 

FoenVi Studio brengt uw bedrijf in beeld