01.
Gallery

02.
Investment

03.
Reviews

Zwangerschapsfotografie

De wereld is onze studio

Een echte persoonlijke touch aan uw zwangerschapsfoto’s geven? FoenVi tovert elke binnenlocatie om tot fotostudio, met behulp van Profoto studioflitsers. Zo kunnen we bijvoorbeeld fotograferen in het toekomstige kinderkamertje van jullie baby, voor een echt bijzonder resultaat. Liever naar buiten? Ook dat kan: van een locatie met een speciale betekenis voor jullie, tot sprookjesachtig in het bos of artistiek industrieel.

Zwangerschapshoot inplannen

Maak op tijd een afspraak voor de fotoshoot, liefst in de periode dat u tussen 32 en 35 weken zwanger bent. Dit geeft voor de foto’s het mooiste resultaat.

De foto’s kunnen worden gemaakt in de FoenVi fotostudio. Ideaal wanneer u voor artistieke en cleane foto’s wil gaan, met bijvoorbeeld een uitgesproken belichting. Daarnaast is het ook mogelijk om op locatie te fotograferen: FoenVi tovert elke binnenlocatie om tot fotostudio, met behulp van Profoto studioflitsers. Zo kunnen we fotograferen in het toekomstige kinderkamertje van jullie baby, voor een echt bijzonder resultaat. Liever naar buiten? Ook dat kan: van een locatie met een speciale betekenis voor jullie, tot sprookjesachtig in het bos of artistiek industrieel.

Persoonlijke aanpak

Een persoonlijke aanpak vinden we bij FoenVi belangrijk, dus spreken we uw wensen van tevoren goed door. Zo zijn foto’s met een blote buik, in tegenstelling tot wat vaak door (social) media wordt getoond, helemaal niet per se nodig voor een mooie zwangerschapsshoot. Voor wie juist een stapje verder durft te gaan is er de mogelijkheid tot foto’s in lingerie of zelfs stijlvol naakt. De keuze is volledig aan u en onze professionele fotograaf adviseert u graag.

 

Fine art Zwangerschap

Zwangerschapsfotografie met een extra touch, die zo ver gaan als u zelf wil. Lingerie, naakt of iets daar tussenin; maar altijd met een verbluffend mooi resultaat. Door in de studio te spelen met licht en schaduw wordt een haast mysterieus effect gecreëerd. Dit levert spannende maar zeer subtiele foto’s op. Onze professionele zwangerschapsfotograaf stelt u uiteraard volledig op uw gemak en luistert goed naar wat u aangeeft. Zwangerschapsfotografie met durf. Een onvergetelijke en onweerstaanbare blijvende herinnering!

Het resultaat

Met de zwangerschapsfotografie van FoenVi Studio zorgt u voor een mooie herinnering aan die bijzondere periode van de zwangerschap. Na de fotoshoot krijgt u minimaal 5 digitale foto’s in hoge kwaliteit toegestuurd. Deze zijn geschikt om haarscherp af te laten drukken, voor in een later zelf samen te stellen fotoboek voor uw kindje bijvoorbeeld. Daarnaast kunnen wij op aanvraag ook professionele afdrukken voor u verzorgen. Leuk om in te lijsten! En uiteraard is het altijd mogelijk om meer foto’s te bestellen dan standaard inbegrepen. Informeer hier gerust vrijblijvend naar.

 

Pricing

Alles op een rijtje en wat kost het

Standaard Zwangerschapsfotoshoot

  • Professionele fotoshoot op locatie of studio
  • minimaal 5 digitale foto’s in hoge resolutie
  • Diverse jurken

Te boeken tegen meerprijs:

  • Overige kleding (buiten de beschikbare jurken) en/of visagie\
  • Foto’s maken op locatie en studio + €50,-
  • Extra digitale foto’s
  • Professioneel afgedrukte foto’s in diverse formaten

Investment begins at €349,-

Kijk ook eens naar het First Year Plan

First Year Plan

Een zwangerschapsfotoshoot is ook een mooi startpunt voor een First Year Plan, waarbij we u en uw kindje volgen tijdens het hele eerste levensjaar. U leest hier over deze bijzondere en leuke fotoserie.
Meer weten over zwangerschapsfotografie door FoenVi? Of heeft u zelf een idee voor een zwangerschapsshoot en wilt u weten of FoenVi Fotografie dit kan realiseren? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

What Other Happy Moms Say

Testimonials

“We voelde ons op ons gemak en hadden echt plezier tijdens de schoot”

Een hele fijne en gezellige fotoshoot gehad bij Foenvi. We hadden dit nog nooit gedaan. Maar wat zijn we mega blij met het resultaat! Het is zo mooi om op deze manier ons gezin vast te leggen. Er zijn prachtige foto’s gemaakt van ons samen, onze dochter en het groeiende babybuikje. En is er gespeeld met de zonsondergang wat echt hele mooie foto’s tot resultaat had. Jo de fotograaf is geduldig en ziet het plaatje zo heeft hij hele spontane plaatjes kunnen vast leggen. Kortom echt een aanrader! Ik heb gelijk een studio zwangerschapsshoot geboekt!

“Heel erg blij met het prachtige resultaat”

Ondanks dat ik zelf geen ervaring heb om model te staan zijn de foto’s onwijs mooi geworden. Jo was heel goed voorbereid en had veel mooie voorbeelden die we hebben gebruikt. Ook is hij ontzettend creatief om nieuwe dingen uit te proberen. Hij heeft een goed oog om de mooiste kwaliteiten te benadrukken.

Annique L.

“Hele fijne fotograaf om mee samen te werken”

Hij is erg rustig en heeft een creatieve geest waardoor er het beste uit fotos gehaald kan worden. Ik ben ontzettend blij met het resultaat!

Nathalie K.

“We voelden ons enorm welkom”

Onlangs onze zwangerschapsfoto’s laten maken bij FoenVi. We voelden ons enorm welkom en gelijk op ons gemak. Een fotograaf die weet waar hij mee bezig is, let op de kleine details. Ook is hij zeer ruimdenkend. Wij zijn enorm tevreden over het eindresultaat. Zeker aan te raden !

Bianca S.

“Superblij en zeer tevreden met het eindresultaat!”

Fijne samenwerking, goede communicatie voor, tijdens en na de fotoshoot. Zelf geen ervaring als model, Jo gaf tijdens de fotoshoot goede tips! Hoge kwaliteit foto’s, spat zuiver op groot formaat. Hele leuke reacties op het resultaat ontvangen van naasten.

“Raad het zeker iedereen aan”

Prachtige plaatjes gemaakt ! Ik had wat voorbeelden laten zien wat ik wilde Denkt goed mee en is erg creatief!